Mijn aanbod

Zij

Stampvoetend komt ze uit school, rent naar boven sluit zich op in haar kamer. Zo gaat het nu al weken. Als je vraagt wat er is: ‘Niets, ophouden met zeuren en vragen, er is NIETS!’ Intussen zie je je kind veranderen, de kringen onder haar ogen en de kilo’s die eraf vliegen. Wat is er in dat koppie gaande? Als ouders sta je machteloos. Je voelt dat er wat is, maar het antwoord vind je niet.

Hij

Zijn gezicht staat op onweer als hij thuiskomt van sporten. Iedereen thuis moet het ontgelden, inclusief de tafelpoot. Hij maakt zich druk over de hele wereld om hem heen en vindt alles stom. Een gesprek is op zo’n moment onmogelijk. En later komt het hoge woord eruit en zie je een gekwetste jongen. Je hoort zijn onzekerheid en verdriet omdat een teamgenoot iets van zijn spel vond. Hoe vaak je hem ook vertelt dat hij zich niet gek moet laten maken, het lijkt of je niet tot hem doordringt.

En jij

Jij bent er klaar mee dat je het gevoel hebt tegen een muur te praten, dat je maar niet tot je kind kan doordringen.

Aan je inspanning ligt het niet. Je hebt al van alles gelezen, adviezen gevraagd en alle gekregen tips uitgeprobeerd. Helaas tot nog toe zonder resultaat.

Je blijft in cirkeltjes ronddraaien en komt niet verder.

Mag ik jullie helpen?

Mijn aanbod

Mag ik jouw kind helpen

 • haar kwaliteiten en talenten te ontdekken
 • zichzelf te begrijpen
 • keuzes te maken vanuit zichzelf
 • steviger in haar schoenen te staan
 • haar eigen weg te gaan
 • en vooral weer te geloven in zichzelf

Mijn aanbod – Kindercoach bijMargreet

Maar ook:

mag ik jou en je partner helpen te ontdekken hoe jullie hier terecht zijn gekomen, hoe je weer in contact komt met je kind en wat je zelf kan doen om je kind te helpen?

Speciaal voor jullie stel ik – op basis van een eerste gesprek waarin we jullie hulpvraag bespreken – uiterst zorgvuldig jullie opmaat traject samen waarin verschillende onderwerpen en werkvormen voorbijkomen die elkaar onderling versterken. Denk bijvoorbeeld aan het ontdekken, accepteren en verwoorden van (elkaars) emoties, kwaliteiten, gedachten en grenzen. We benaderen dit vanuit verschillende invalshoeken: creatief (tekenen, schilderen, collages maken, etc) en systemisch (welke dynamieken spelen in de relaties in ons gezin).

Uniek aan de samenwerking met mij is de zogenoemde opvoedopstelling waar elk traject mee start. Jullie kind is hier niet bij aanwezig. Op een heel eenvoudige manier leggen we bloot welke niet-helpende overtuigingen en oeroude patronen jullie onderlinge relaties en de ontwikkeling van je kind beïnvloeden. Hierdoor wordt razendsnel helder wat jullie als ouder kunnen doen om je kind te helpen. Hierdoor komt alles in zo’n stroomversnelling dat er maar een klein aantal coachsessies voor je kind nodig zijn om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Nogmaals, een traject uit mijn aanbod is volledig op maat. Uit ervaring weet ik dat deze opzet als basis meestal voldoende is:

 1. Intakegesprek – alleen ouders, 1 uur
 2. Opvoedopstelling voor de ouder(s) – alleen ouders, 2 uur
 3. Drie coachsessies voor het kind – alleen kind, 1 uur
 4. Evaluatiegesprek: tijdens dit gesprek kijken we naar de behaalde resultaten, ronden we af

      OF bepalen we hoeveel coachsessies nog nodig zijn, 1 uur 

De investering voor dit traject is €550,-

Eventuele vervolgsessies kosten €80,- per sessie

Klinkt dit als de juiste stap voor jullie, neem dan contact met me op. Je kunt me bellen of mailen.

Laten we geheel vrijblijvend kennis met elkaar maken om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Ter afsluiting van onze kennismaking besluiten we of er een klik is en of we een coachtraject gaan opstarten.

Kindercoach Bij Margreet - logo